Bent u niet tevreden met uw aankoop bij lederwaren online? Of wilt u het artikel omruilen voor een ander product dan mag u binnen 30 dagen de artikel(en) zonder opgave van reden naar ons retour sturen, dit is inclusief het recht van uw aanmelding van het pakket (zie voorbeeld hieronder). Echter zouden wij het fijn vinden als u de reden wil vermelden op het bijgestuurde retour formulier, dan kunnen wij u makkelijker verder helpen. 

VOORBEELD: U wilt uw pakketje naar ons retourneren. Dit moet u bij ons melden (per mail) binnen 15 dagen vanaf ontvangst van het pakketje. Daarna heeft u nog 15 dagen om het pakketje naar ons terug te sturen. U maakt dus echter gebruik van 30 dagen bedenktijd maar het zijn wettelijk gezien twee termijnen waar u gebruik van maakt. 

Het retourneren van het pakket is voor eigen rekening. Wij sturen (binnen Nederland) alle artikelen kosteloos naar u toe, in België en Duitsland sturen wij KOSTELOOS vanaf €100,00. 

Ophalen en retourneren op onze locatie in Enschede is geheel kosteloos. Mocht u in de buurt zijn dan kunt u het artikel ook altijd in het echt zien (mits voorradig). 

Wilt u het artikel omruilen voor een ander artikel; dan stuurt u het artikel naar ons terug, en bestelt u het andere artikel opnieuw in onze webshop (deze sturen wij dan weer kosteloos naar u terug). 

Belangrijk!
Wij werken met natuurlijke/ handgemaakte producten die iets kunnen afwijken van kleur of formaat. Gekleurd leer (van bijvoorbeeld tassen) is ook niet door en door geverfd waardoor de structuur iets anders kan zijn (minder egaal). Dit kan dus geen reden zijn om een levering bij ons af te wijzen. 

Wij zullen u het verschuldigde tegoed binnen 5 dagen na ontvangst in onze expeditie terugstorten mits het product in goede orde bij ons ontvangen is. Mocht dit niet het geval zijn dan nemen we contact met u op over de reden van afkeuring. 

RETOUR AANMELDEN