Algemene voorwaarden voor onze nieuwsbrief

Als u zich aanmeld voor de nieuwsbrief van Lederwaren online dan verleent u toestemming om minimaal één keer per maand een nieuwsbrief per mail of per post van ons te mogen ontvangen. In deze nieuwsbrief staan vaak nieuwe artikelen, onderhoudsadvies, trends, nieuwtjes en andere bijzonderheden die betrekking hebben op onze producten. 

Klantgegevens zullen ten aller tijden niet aan derden beschikbaar worden gesteld, maar alleen worden gebruikt door ons voor het versturen van de nieuwsbrief en of acties doormiddel van een nieuwsbrief als e-mailbericht. 

Lederwaren online kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden voor het verzenden van deze nieuwsbrief. Er zouden ook druk of zetfouten gemaakt kunnen worden en ook daarvoor kunt u ons niet aansprakelijk stellen. We doen uiteraard ons best u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn om u de juiste informatie toe te sturen.

U kunt zich ten alle tijden afmelden voor deze nieuwsbrief en u zit nergens aan vast. Wenst u geen informatie meer van ons over lederwaren of andere nieuwtjes dan kunt u zich hiervoor afmelden. Komt u hier niet uit dan mag u altijd contact met ons opnemen.