1.1 Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vergaard en samengesteld. Lederwaren online biedt geen garantie dat de informatie volledig, juist of up-to-date is. Aan de inhoud op deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Lederwaren online aanvaardt eveneens geen aansprakelijkheid voor gevolgen die voortkomen uit eventuele gebreken in juistheid, volledigheid of het up-to-date zijn van de op deze website aangeboden informatie.

Deze website bevat links naar andere websites. Lederwaren online is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de op deze websites aangeboden informatie, producten of diensten.

1.2 Copyright

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden vermenigvuldigd, gewijzigd, verwijderd, doorgestuurd, gedistribueerd, gepubliceerd of verspreid zonder toestemming van Lederwaren online. Wanneer u een artikel of een passage wilt publiceren dan dient u voorafgaand schriftelijk toestemming te vragen aan Lederwaren online. Bij de publicatie dient de auteur en de bron vermeld te worden.

U mag informatie op deze site wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik of voor strikt intern gebruik binnen uw onderneming. Het is niet toegestaan om zakelijk gewin te halen uit deze website.

LET OP!

Alle foto's die op de site www.lederwarenonline.nl staan, zijn zelf gemaakt en voorzien van een copyright. Wij attenderen u erop dat deze foto's niet gebruikt mogen worden voor zakelijk gebruik. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van foto's van derden die zijn verkregen met toestemming, waardoor Lederwaren online niet aansprakelijk gesteld kan worden door misbruik van anderen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: [email protected]